Milcotec er din rådgiver, når det drejer sig om køb og salg af brugte malkerobotter.

Kære kunder og forretningspartnere

 

Hos Milcotec tager vi situationen med COVID-19-virusudbrud alvorligt. Vi gør vores bedste for at forhindre potentielle risici og virkninger på Milcotec-medarbejdere, vores familier, kunder og forretningspartnere. Vi opfordrer dig til at blive hjemme, hvis det er muligt, og at vælge internet og online shopping. Hvis du ikke kan finde det dele, du leder efter, på www.milcotec.com, kan du altid ringe til os på: +45 23354095 eller skrive til os på: anne@milcotec.com direkte!

Vi følger retningslinjerne fra de danske myndigheder og har taget alle de anbefalede skridt som en social ansvarlig virksomhed.

 

Vi er stadig klar til at besvare dine spørgsmål via telefon og e-mail

Hvis du har spørgsmål om vores produkter eller leder efter en professionel rådgivning, tøv ikke med at kontakte os som sædvanligt - vi sidder klar ved telefonerne på kontoret og derhjemme og vi gør vores bedste for at opretholde det samme høje serviceniveau.

 

Vi har alle reservedeledele du har brug for på lager

Vores lagre er fulde, og vi er klar til at sende dine ordrer, så snart det er nødvendigt. Vores lagermedarbejdere bruger anbefalet antivirusbeskyttelse og desinficerer ofte deres arbejdspladser for at forhindre unødvendige risici og virusspredning.

 

Service besøg og teknikere

Det er stadig muligt at arrangere et servicebesøg på din gård. Vores teknikere er instrueret i reglerne for hygiejne og antivirus og følger generelt anbefalinger fra de relevante myndigheder. Hold en høflig afstand, når du taler med vores teknikere og servicespecialister.

 

Tak for forståelsen!

Dit Milcotec-team.

Milcotec ApS  ·  Kausager 6, Varnæs  ·  DK-6200 Aabenraa  ·  Tlf. +45 88 44 22 44  ·  CVR-nr. 3105 9658  ·  info@milcotec.com  ·  www.milcotec.com
Milcotec ApS
Kausager 6, Varnæs  ·  DK-6200 Aabenraa
Tlf. +45 20 25 82 60  ·  CVR-nr. 3105 9658
info@milcotec.com  ·  www.milcotec.com
nyheder
Vi støtter Familier med kræftramte børn
Milcotec er sponsor  for Sønderjyske (herrehåndbold & ishockey)