Milcotec er din rådgiver, når det drejer sig om køb og salg af brugte malkerobotter.

Milcotecs montørteam

Montørteamet er en vigtig del af Milcotecs forretning. Teamet er sammensat af medarbejdere med en mangeårig og bred erfaring indenfor teknisk vedligeholdelse af maskiner og malkerobotter, it, kommunikation etc. Ekspertisen er der god brug for, når montørholdet kommer rundt på gårdene og fx skal finde en fejl eller sikre den rette kommunikation mellem systemerne.

Milcotec har fire montører i alt.

Vores montører kører ud i hele landet og reparerer og installerer malkerobotter og -udstyr. Den ene dag kan det være på Bornholm – næste dag på en gård i Nordjylland – eller sågar i Tyskland.
Montørerne arbejder tæt sammen med vores værksted, som udfører reparationer og vedligeholder robotter, reservedele mm.

Vi har vagtordning 24-7 hele året rundt.

Her får du en præsentation af hele teamet – som du vil se, har vi sørget for at få et bredt sammensat hold med flere forskellige erfaringer:

Kasper Heller er 35 år og er uddannet i automatik. Han har erfaring i kommunikation, og kommer fra Abena i Aabenraa, hvor han har arbejdet med højlager robotter. Kasper blev ansat i oktober måned 2017. Han bor i Sønderborg.

Helmut Witt er 56 år og har flere års erfaring fra Lely. Hans tyske baggrund er en fordel, når der skal hentes support på de tyske produkter. Helmut bor i Seeth – 50 km fra den dansk-tyske grænse.

Pawel Borowiec vil I også møde, når der skal serviceres alt indenfor robotter og malkeudstyr. Pawel er 33 år og bor i Arrild. Han har 10 års erfaring med Lely robotter som medarbejder på en gård.

Martin Staak er teamleder for montørholdet, og sørger for dagligt at lede og fordele opgaverne i teamet. Martin er uddannet landbrugsmaskine-mekaniker og har også en uddannelse indenfor it. Han har arbejdet i Milcotec i fem år og kom fra Lely i Tyskland. Martin er 46 år og bor i Busdorf i Schleswig-Holstein.

Montørteamet har et bredt kendskab til både Urban og Dairymaster, og er løbende på kurser hos leverandørerne, så de altid er opdateret på produkterne.

Milcotec er også forhandler af kemi, og oplever du udfordringer med dette, kan du altid spørge montørerne til råds.

Tag godt i mod os! Vi bestræber os på at yde jer den bedste service!

Milcotec ApS  ·  Kausager 6, Varnæs  ·  DK-6200 Aabenraa  ·  Tlf. +45 88 44 22 44  ·  CVR-nr. 3105 9658  ·  info@milcotec.com  ·  www.milcotec.com
Milcotec ApS
Kausager 6, Varnæs  ·  DK-6200 Aabenraa
Tlf. +45 20 25 82 60  ·  CVR-nr. 3105 9658
info@milcotec.com  ·  www.milcotec.com
Vi støtter Familier med kræftramte børn
Milcotec er sponsor  for Sønderjyske (herrehåndbold & ishockey)